Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Dawning Hope virtuaalihevonen

Perustiedot

Hevosen nimi Dawning Hope Kasvattaja -
Kutsumanimi Hope Omistaja Mellu VRL-12322
Syntynyt 09.05.2007, ? Hoitaja ?
Sukupuoli Tamma Painotus Esteratsatus
Väri, merkit Kimo, - Koulutustaso re 100cm ko vaA
Rotu Andalusianhevonen Voittosumma 0v€
Säkäkorkeus 158cm Rekisterinumero Ei vielä rekisteröity
    Maahantuoja Ponitalli Dizzle lopettanut

 

Luonnekuvaus

Tämä tamma ei jätä ketään kylmäksi. Viehkeä olemus takaa sen, että oriit sekä ihmiset ihastuvat tämän lieskuvaan harjaan heti ensimmäisellä silmäyksellä. Onhan tammassa huonotkin puolensa, mutta tämän kanssa pärjää leikiten.

Laitumella Hope villiintyy ja juoksee ympäri laidunta. Ei rauhoitu kun vasta sitten, jos kaveri tuodaan viereiselle laitumelle.

Karsinassa on kiltemmin kuin laitumella. Viihtyy siellä hyvin, eikä potki seiniä tai muuta vastaavaa. Odottaa kiltisti ruokaa, eikä haittaa vaikka joutuisi viimeisenä pihalle. Taluttaessa steppailee turhankin paljon, mutta kulkee kiltisti parin voltin jälkeen. Joskus saattaa yrittää riistäytyä, mutta ei muuta vakavaa voi tapahtua.

Hoitaessa ei liiku paljoa, pysyy paikoilla, mutta rupeaa aina välillä korskumaan ja kuopimaan lattiaa. Varusteiden laitossa ei pullaa, mutta viskoo päätään kuolaimien laitossa. Jos pitää tiukasti kiinni, voi saada ujutettua kuolaimet suuhun. Tamma ei kuitenkaan sen jälkeen tee muuta.

Ratsastaessa menee sulavasti eikä temppuile. Laukka on ihanan rauhallista ja hallitavaa, samaten tamman muut askellajit.

Kisoissa kiihtyy helposti muista ratsukoista, mutta ymmärtää radalle tultuaan, että nyt on tosi kyseessä. Tarvitsee kokeneen kisaajan.

Lastatessa menee kiltisti traileriin, mutta poisottamisessa on ongelmia. Ei suostu heti peruuttamaan pois.

Peseminen ja uittaminen tuottaa vaikeuksia sille, joka yrittää tehdä niin Hopelle. Tamma ei suostu menemään millään veteen. Kestää hetken, kunnes se saadaan pestyä.

 

Sukutaulu

i. evm ii. evm
ie.  evm
   
e.  evm ei.  evm
ee.  evm

 

Kisat

PVM Järjestäjä Laji Luokka Sijoitus
- - - - -
- - - - -

 

Jälkeläiset

Synt. Varsan nimi Emä Omistaja
- - - -
- - - -

 

Tekijänoikeudet

Ulkosua: © Mellu

Tekstit: © Mellu

©2019 Treetop - suntuubi.com